SCS Consulting en Coaching

SuCceS

Wie is SCS-Consulting?

Ik ben Ellen Bollyn (1985) en als consultant begeleid ik mensen bij veranderingen in hun leven. Dit doe ik in mijn praktijk in Brugge, op het werk, bij bedrijven of zelfs bij u thuis.

Ik ben een heel sensitief en empathisch persoon, waardoor ik mensen, verhoudingen en stemmingen vlug kan aanvoelen en inschatten. Ik heb zelf ervaren dat het leven niet altijd van een leien dakje loopt, maar dat er steeds een uitweg of oplossing mogelijk is, als je het lef hebt om kansen te grijpen.

 

Ik geloof dat elke persoon grote obstakels kan overwinnen, als hij zijn eigen kracht durft ontdekken. Hier zullen we samen aan werken via een individueel traject.

 

Ik hanteer een zeer persoonlijke werkwijze, omdat ik geloof dat geen mens en geen situatie dezelfde is. Hierdoor leer ik van elke ervaring, waarmee ik weer iemand anders zal kunnen helpen in de toekomst. 

 

Tijdens een sessie zullen we zoeken naar de capaciteiten en mogelijkheden binnenin jouzelf. Om deze te ontdekken zal ik me inleven in jouw situatie en actief luisteren naar jouw verhaal.  Mijn houding zal steeds objectief en respectvol zijn

 

Mijn dienstverlening is steeds professioneel, discreet en vertrouwelijk, zodat ik jou geheimhouding en kwaliteit kan garanderen. 

 

Omdat ik ervan overtuigd ben dat een leerproces nooit stopt, school ik mezelf constant bij en durf ik mezelf ook in vraag te stellen.

 

 

Wat doet SCS-Consulting?

Voor de hulp en begeleiding, die ik aanbied, gebruik ik de ruimere term consulting. Het omvat verschillende vormen van hulpverlening, allen met een andere aard en toepassing.

 

Coaching is een vorm van hulpverlening waarbij vooral een praktische aanpak wordt gehanteerd en het hier en nu centraal staat.

Gedurende een counseling-traject gaan we dieper graven en ondermeer je emoties verkennen, die jou belemmeren.

Bij deze beiden zal ik jou stimuleren om zelf tot een oplossing te komen.

Tijdens een mentoring-sessie zal ik jou adviseren om te komen tot een concreet resultaat. De aanbevelingen, die ik jou hierbij aanreik, zijn voornamelijk inhoudelijk gericht.

 

 

Welk parcours voor jou het meest geschikt is, zullen we tijdens een eerste oriënterend gesprek proberen te achterhalen. Dit kan één bepaald traject zijn of een combinatie of opeenvolging van de verschillende vormen van begeleiding, die ik aanbied.

 

Wanneer kan je bij mij terecht?

 

 

 

Bovenstaande lijst is niet limitatief. Echter kan ik bij sommige problemen niet de juiste begeleiding of ondersteuning bieden.

 

Waarmee kan ik jou niet begeleiden?